Allergiad ja talumatused on probleemid, mis meid järjest enam puudutavad. Toitu valides välistavad inimesed järjest enam ühte või teist toiduainet. Tekib küsimus, et kas see on päriselt probleem ja tänapäeva ühiskonna paratamatu osa või nendest teemadest lihtsalt räägitakse täna rohkem?
Kui ka sind kõnetab allergiate ja talumatustega seotu, siis osale 8. veebruaril toimuval koolitusel „ALLERGIAD JA TALUMATUSED“. Koolitusel saad osaleda ka VEEBIÜLEKANDE kaudu.
Lektor dr KADI HELME
Lisaks ülaltoodud küsimustele saad koolitusel vastuse muuhulgas veel ka järgnevale:
– Kas ma peaksin muretsema, kui ma tunnen mingit toitu süües ennast halvasti või tekivad mul vahel teadmata põhjusel mingid imelikud sümptomid?
– Kuidas ma tean, et ma mingit toiduainet ei talu?
– Kuidas ma saan aru, et ma olen millegi suhtes allergiline?
– Kui mul ei ole allergiaid ja talumatuseid, kas ma siis ka ei tohi piima juua ja saia süüa?
– Millest tekivad allergiad ja talumatused?
– Kuidas vabaneda allergiatest ja talumatustest?
– Mis vahe on allergial ja talumatusel?
– Kas allergiatel ja talumatustel on erinevaid vorme?
– Kas allergia või talumatus võib ka ära kaduda?
– Kas ma võin olla talumatu mitme erineva toiduaine suhtes?
– Kui ma pikka aega mingit toiduainet ei söö, kas ma võin siis selle vastu talumatuks muutuda?
– Kui ma pikka aega ei söö toiduainet, mille suhtes olen allergiline või talumatu, kas siis võib probleem laheneda?
– Mida teha, et vältida talumatuseid ja allergiaid?
– Miks arstid ei räägi meile talumatustest?
– Kas allergia ja talumatus võib edasi kanduda geenidega?
– Kas allergiad ja talumatused võivad olla nakkavad?
– Kas ja kuidas ma saan teha teste, et teha kindlaks kas ja mille vastu olen allergiline või talumatu?
Lektoriks on arst, kogenud toitumiskonsultant ja –koolitaja dr. KADI HELME.
Kadil on pikalt olnud oma toitumisnõustamise praksis ning ta on kogenud tervisliku toitumise alaste koolituste, seminaride ja töötubade läbiviija nii Eestis kui ka Ameerikas. Ta on oma teadmisi lisaks Tartu Ülikooli arstiteaduskonnale täiendanud nii Ameerikas kui Inglismaal ning uurinud põhjalikult erinevaid valdkondlike teadusallikaid. Hetkel töötab ta Sinu Arst Toitumiskliinikus.
Loeng toimub 8. veebruaril kell 17:30 – 20:30 Tallinnas, Lootsi 10, Kochi Aitade konverentsiruumis.
SAAD LOENGUL OSALEDA KA VEEBIÜLEKANDE KAUDU (loengut ei saa hiljem järelkuulata).
Osavõtutasu on 22 eurot (ETNÜ liikmetele 19 euri), mis sisaldab koolitust, põhjalikku slaidimaterjali ja snäki- ning kohvipausi.
Kõik veebiülekandele registreerunud saavad enne koolitust lingi, mille vahendusel saade jälgida koolitust mugavalt sõltumata asukohast. Veebiülekande vahendusel osalemisel on osalustasu ka vaid 19 euri. Osalustasu sisaldab ka elektroonilisi koolitusmaterjale.
Loengule REGISTREERUMISEKS saada palun e-kiri info@etnk.ee.
Registreerununa saad ka soovi korral arve. Koha koolitusel tagab ülekanne MTÜ Eesti Toitumisnõustamiskeskus kontole: EE467700771001691404. Eelneval kokkuleppel saad tasuda ka kohapeal sularahas.
Täiendavat ja jooksvat infot jälgi Eesti Toitumisnõustamiskeskuse FB lehelt, meie koduleheküljelt www.etnk.ee, või küsi julgesti 50 98 809 (Alo) , 51 06 793 (Ketlin)
Oleme rõõmsad, kui jagad seda infot.
Kohtumiseni!
NAUDI TERVET ELU!