Suhu pandud toit läbib 8-10 meetrise teekonna, mille jooksul ta töödeldakse väikesteks komponentideks, mis on vajalikud organismi ja rakkude ehituseks ja funktsioonide täitmiseks.

Koolitusel saad teada, millest seedeelundkond koosneb, mis mõjutab seedimist, kas ja kuidas seeduvad erinevad toidud ja toitained, mis on paljude seedeprobleemide põhjused ja kuidas neid vältida.

Muuhulgas puudutame järgmisi teemasid:

    • Seedetrakti anatoomia, seedetrakti erinevad osad,
    • Seedeelundid, nende funktsioonid ja toimimine,
    • Seedeensüümid ja nende töö,
    • Seedimist mõjutavad näärmed,
    • Seedimise põhitõed,
    • Soolestiku mikrofloora,
    • Sülg ja selle funktsioonid,
    • Erinevate toidu- ja toitainete seedimine ja imendumine,
    • Seedesüsteemi ja närvisüsteemi seotus,
    • Seedeprobleemid ja nende põhjused.

Koolituse kestvus 3 – 4 tundi